6946382328 3ο χλμ. Παλαιάς Ε.Ο Αλίαρτου - Ακραίφνιου, Αλίαρτος, Βοιωτίας info@agropanagiotou.gr

 

Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Από το 1982 το Αγρόκτημα Παναγιώτου δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της παραγωγής αγροτικών προϊόντων.

Το Αγρόκτημα Παναγιώτου είναι μια πρότυπη γεωργική μονάδα εκμετάλευσης αγροτικής γής με έδρα την Αλίαρτο Βοιωτίας και δραστηριοποιείται σε μία έκταση άνω των 3.000 στρεμμάτων στην Κωπαϊδική πεδιάδα.


Η Τεχνογνωσία και η Ποιότητα είναι δύο έννοιες συνυφασμένες με το ενσίρωμα του Αγροκτήματος Παναγιώτου!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παραγωγή

Παραγωγή

Η παραγωγή των ζωοτροφών συντελείται στο Κωπαϊδικό πεδίο και χρησιμοπούνται οι όροι της ορθής γεωργικής πρακτικής σύμφωνα με την νομοθεσία της Ε.Ε.

Ενσίρωση

Ενσίρωση

Ενσίρωση είναι η διαδικασία της ζύμωσης φυτικών προϊόντων, διατηρεί το προϊόν αλλά και βελτιώνει τη θρεπτική του αξία για χρήση ως ζωοτροφή.

Συγκομιδή

Συγκομιδή

Η συγκομιδή και η τυποποίηση των αγροτικών προϊόντων διέπεται από ελέγχους ποιότητας και πραγματοποιείται με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό.

Διανομή

Διανομή

Η διανομή των αγροτικών προιόντων, καλαμποκιού και τριφυλλιού, είναι πανελλαδική καθόλη την διάρκεια του έτους κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας.

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Στην επιχείρηση μας διατίθονται ενσυρωμένες ζωοτροφές τριφυλλιού και καλαμποκιού σε μεγάλα μεγέθη. Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΕΝΣΙΡΩΜΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

ΕΝΣΙΡΩΜΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

Η ενσίρωση καλαμποκιού είναι μία δημοφιλή ζωοτροφή για την κτηνοτροφία, η οποία είναι πλούσια σε ενέργεια και πεπτικότητα και προσαρμόζεται εύκολα στη διατροφή των ζώων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΝΣΙΡΩΜΑ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ

ΕΝΣΙΡΩΜΑ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ

Όλα τα πράσινα φυτά μπορούν να ενσιρωθούν αρκεί να λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαιτερότητες για το κάθε φυτό. Για την ενσίρωση επιλέγονται φυτά με ψηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, σε ξηρή ουσία ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΝΣΙΡΩΜΑ ΜΠΙΖΕΛΙΟΥ

ΕΝΣΙΡΩΜΑ ΜΠΙΖΕΛΙΟΥ

Το κτηνοτροφικό μπιζέλι είναι φυτό αναντικατάστατο για τις βόρειες περιοχές και τις ορεινές περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας, όπου οι χαμηλές θερμοκρασίες του Χειμώνα δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη άλλων ετήσιων ψυχανθών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΝΣΙΡΩΣΗ

ΕΝΣΙΡΩΣΗ

Ενσίρωση είναι η διαδικασία της ζύμωσης φυτικών προϊόντων με υψηλό περιεχόμενο υγρασίας και υπό αναερόβιες συνθήκες, με σκοπό τη διατήρηση του προϊόντος αλλά και τη βελτίωση της θρεπτικής του αξίας για χρήση ως ζωοτροφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ {noPicture}

ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

...

Μάθετε περισσότερα
ΑΛΙΑΡΤΟΣ

ΑΛΙΑΡΤΟΣ

ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Μάθετε περισσότερα